Miksi valita ammattimainen kattohuolto?

Katon huoltotoimenpiteet kannattaa teettää ammattilaisella useastakin syystä. Tässä muutamia syitä miksi kannattaa luottaa kattoihin erikoistuneeseen ammattilaiseen.

Oikeanlaiset tekniikat ja työtavat

Vääränlaisilla tekniikoilla voi kattohuollossa saada aikaan myös paljon sotkua ja vahinkoa katolle. Myös vuodot ja kosteusvauriot ovat mahdollisia esimerkiksi katon vääränlaisessa pesemisessä. Työn jälki jää huonoksi, jos käytettävät pinnoitustekniikat eivät ole kohdillaan.

Ammattilaisen tekemänä työt sujuvat tehokkaasti, turvallisesti, nopeasti ja varmasti. Työn jälki on tasalaatuista ja laadukasta.

Tuntemus katon rakenteista

Kattohuollon ammattilainen tuntee erilaiset kattorakenteet ja osaa puuttua sekä ilmoittaa mahdollisista ongelmista ja riskirakenteista.

 

Tarkoitukseen sopiva erikoiskalusto

Katon puhdistaminen, peseminen ja pinnoittaminen vaatii paljon erikoiskalustoa, jonka pitää sopia juuri kyseisiin käyttötarkoituksiin.

Katon turvallisessa ja tehokkaassa pesussa käytettävät vesimäärät ja paineet saadaan aikaiseksi vain juuri katon pesemiseen sopivalla tehokkaalla painepesurilla.

Eri aineiden kuten sammalmyrkyn ja pintasuoja-aineen levittämiseen tarvitaan myös kattohuollon ammattilaisten erikoiskalustoa.

 

Katon maalaus tapahtuu ammattikäyttöön suunnatuilla tehokkailla korkeapainemaaliruiskuilla.

Laadukkaat käsittelyaineet

Ammattilaiset käyttävät vain laadukkaita ja hyväksi havaittuja tuotteita. Myös aineiden käyttäytyminen eri olosuhteissa on tärkeä tietää hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Töille asianmukaiset takuut

Kun katon huoltokäsittelyt tehdään ammattilaisen toimesta, niille saa myös asianmukaiset takuut ja takuutodistukset. Takuu katon pinnoituksille on 3 - 5 vuotta.

Työturvallisuus

Kattohuollon ammattilaiset ovat myös työturvallisuuden ja korkeanpaikan työskentelyn asiantuntijoita. Katoilla liikkuminen edellyttää tarkkaa harkintaa ja tietotaitoa köysityöskentelystä. 

info@kattohuoltomiehet.fi

045 180 4818
040 525 603500510

Kattohuoltomiehet

 
Toimimme Uudenmaan alueella