Sammaleenpoistokäsittely eli Sammalmyrkytys

Myrkytyksellä katon saa sammaleettomaksi ilman painepesuria

Katolle pesiytynyt sammal sekä levät ja jäkälät käyttävät ravinnokseen tiilen mineraaleja nopeuttaen tiilen kulumista ja halkeilua. 

Sammaleen myrkytys on edullisin ja katolle hellävaraisin tapa hankkiutua sammaleesta ja muusta kasvustosta eroon. Kun enimmät sammalpaakut on ensin poistettu katolta, myrkky levitetään erityisesti tarkoitukseen rakennetulla matalapaineruiskulla. Sammal kuolee ja poistuu katolta hiljalleen itsestään sään ja tuulen vaikutuksesta. Sammalmyrkytyksen heikkoutena voidaan pitää sitä, että lopullinen tulos näkyy katolla vasta 1-2 vuoden päästä. 

Sammalmyrkky on ympäristölle ja ihmiselle vaaratonta

Puhumme itsekin aina sammalmyrkystä, vaikka ainetta ei kuitenkaan voida luokitella myrkyksi sanan varsinaisessa merkityksessä. Aine on vesiliukoista,  biohajoavaa ja vaaratonta ihmiselle ja ympäristölle, joten sen käyttö on turvallista paikasta riippumatta. Aine tehoaa kaikkiin sammaleisiin, leviin, jäkäliin ja homeisiin, joita kattopinnoille muodostuu.

 

HUOM!

 


 

Sammaleettomuustakuu 2 vuotta: Jos katolla oleva kasvusto ei ole 2 vuoden kuluttua käsittelytä kuollut, teemme tarvittavat toimenpiteet uudestaan veloituksetta.

Katon puhdistuttua voidaan katto käsitellä vielä värittömällä pintasuoja-aineella

Tehdään aina myös pestylle katolle ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä

Käytämme vain ammattikäyttöön tarkoitettuja ja alan parhaita sammaleenpoistoaineita eli sammalmyrkkyjä 

info@kattohuoltomiehet.fi

045 180 4818
040 525 603500510

Kattohuoltomiehet

 
Toimimme Uudenmaan alueella